XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen

Reisbureau schoolreizen

Reisbureau voor schoolreizen: onvergetelijke en leerzame ervaringen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar reisbureau voor schoolreizen dat jouw leerlingen een onvergetelijke en leerzame ervaring kan bieden? Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van unieke schoolreizen op maat, waarbij educatie, avontuur en cultuur hand in hand gaan.

Schoolreizen op maat

Elke schoolreis is anders. Daarom bieden wij maatwerkreizen aan die perfect aansluiten bij de leerdoelen en interesses van jouw leerlingen. Als tour operator zorgen wij voor een afgestemd reisprogramma, of je nu een culturele stedentrip, een actieve natuurreis of een avontuurlijke buitenlandse reis zoekt. Ons team staat klaar om als jouw vertrouwde tour operator een programma samen te stellen dat naadloos aansluit bij jouw wensen.

reisbureau schoolreizen
reisbureau voor schoolreizen
schoolreis reisbureau
ANVR Lid
Persoonlijke reisadviseur
Scherpe prijzen
24/7 bereikbaar
  • Werkweek

    Onze zorgvuldig georganiseerde werkweken combineren leerzame activiteiten met teambuilding op inspirerende locaties. Of het nu gaat om cultuur snuiven in Parijs, een sportieve trip naar Praag, of een bezoekje aan het bruisende Barcelona, wij zorgen voor een perfecte balans tussen educatie en ontspanning. Laat uw scholieren groeien en verbinden!

  • Studiereis HBO/WO

    Til je HBO of WO-ervaring naar een hoger niveau met onze studiereizen! Speciaal ontworpen voor studenten, bieden deze reizen een unieke kans om theorie in de praktijk te brengen op internationale bestemmingen. Of je nu kiest voor zakelijke hubs zoals New York, culturele parels als Barcelona, of innovatieve steden zoals Amsterdam, je zult je kennis verrijken en waardevolle praktijkervaring opdoen.

  • Verre bestemmingen

    Naast bekendere bestemmingen zoals Frankrijk en Spanje, hebben wij ook veel ervaring met reizen buiten Europa. Zo organiseren wij reizen naar bijvoorbeeld Marokko, New York en Dubai. Neem gerust een kijkje bij de bestemmingen om te kijken wat er zoal mogelijk is. Staat jouw bestemming er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Schoolreisbestemmingen die inspireren

Van culturele trips naar steden als Parijs, Berlijn en Rome, tot avontuurlijke outdoor ervaringen in de Ardennen of de Alpen: onze schoolreizen zijn ontworpen om leerlingen te inspireren en te verrijken. Of het nu gaat om geschiedenis, kunst, natuur of sport, wij hebben de perfecte bestemming voor jouw schoolreis.

Compleet Ontzorgd

Bij het organiseren van een schoolreis komt veel kijken. Wij nemen deze zorgen uit handen. Van vervoer en accommodatie tot educatieve excursies en maaltijden, wij regelen alles. Zo kunnen leraren en begeleiders zich richten op wat écht belangrijk is: de leerlingen en het plezier van de reis.

Wil je meer weten over wat wij als reisbureau voor jouw schoolreis kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Wij helpen je graag om een reis te organiseren die jouw leerlingen nooit zullen vergeten!

Heb je een vraag of opmerkingen? Stel deze ons dan gerust! Bel 020-4223313 en een van onze collega’s helpt u graag verder.