XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Brussel

België

Schoolreis Brussel

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Brussel in een vogelvlucht

Schoolreis Brussel: Beleef de hoofdstad van Europa

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis Brussel? Excalibur Tours biedt op maat gemaakte schoolreizen naar deze boeiende stad, perfect voor educatieve uitstapjes en culturele ontdekkingstochten. Brussel is de hoofdstad van België en het centrum van de Europese Unie, met een rijke geschiedenis en talloze iconische bezienswaardigheden.

Tijdens een schoolreis naar Brussel kunnen leerlingen hun Frans verbeteren, leren over Europese politiek en genieten van de beroemde Belgische keuken. De stad biedt een perfecte mix van cultuur, educatie en vermaak. Bezoek het Europees Parlement, wandel over de Grote Markt of bewonder het indrukwekkende Atomium. Natuurlijk mag een foto bij Manneken Pis niet ontbreken!

Brussel is niet alleen een moderne stad met veel internationale invloeden, maar ook een plek waar geschiedenis en tradities samenkomen. Hoewel de binnenstad grotendeels modern is, zijn er nog genoeg karakteristieke wijken waar de charme van het oude Brussel te zien is. De veelzijdigheid van de stad maakt Brussel een ideale bestemming voor een educatieve schoolreis.

Wat te doen tijdens een schoolreis naar Brussel?

Brussel biedt talloze mogelijkheden voor een gevarieerd en educatief programma tijdens een schoolreis Brussel. Enkele van de hoogtepunten zijn:

  • Europees Parlement: Leer alles over de werking van de Europese Unie tijdens een rondleiding in het Europees Parlement. Ideaal om de leerlingen een kijkje achter de schermen van de EU-instellingen te geven.
  • Atomium: Bezoek dit iconische gebouw dat werd ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1958. Vanuit de hoogste bol heb je een panoramisch uitzicht over de stad.
  • Grote Markt: Wandel door het prachtige historische hart van Brussel, waar het stadhuis en de vele gildehuizen een indrukwekkend decor vormen.
  • Manneken Pis: Dit wereldberoemde beeldje is een must-see tijdens een bezoek aan Brussel en ligt op loopafstand van de Grote Markt.
  • Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis: Ontdek de militaire geschiedenis van België en leer meer over belangrijke periodes zoals de wereldoorlogen.
  • Planetarium: Voor de sterrenliefhebbers biedt het Planetarium boeiende shows over sterren, planeten en de nieuwste ontwikkelingen in de astronomie.

De perfecte bestemming voor een educatieve schoolreis

Brussel biedt meer dan alleen cultuur en geschiedenis. Voor de culinaire liefhebbers is een bezoek aan een chocoladefabriek zoals Concept Chocolate een aanrader, waar leerlingen kunnen zien hoe de beroemde Belgische chocolade wordt gemaakt. Daarnaast kunnen groepen genieten van een proeverij in een van de lokale brouwerijen, zoals familiebrouwerij Cantillon.

Een schoolreis Brussel kan ook gecombineerd worden met een ontspannende wandeling door de Botanische tuin of een bezoek aan het interactieve Museum voor Natuurwetenschappen, waar de grootste dinosauriërgalerij van Europa te vinden is.

Excalibur Tours helpt u graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt programma dat aansluit op de wensen van uw groep. Brussel is de ideale bestemming voor een educatieve en plezierige schoolreis die leerlingen een onvergetelijke ervaring biedt.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in België

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.