XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Duitsland

Duitsland

Schoolreis Duitsland

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Duitsland in een vogelvlucht

Schoolreis Duitsland: Ontdek de geschiedenis en cultuur van Europa’s grootste land

Duitsland, het land van rijke geschiedenis en adembenemende natuur, biedt een schat aan mogelijkheden voor een onvergetelijke schoolreis Duitsland. Sinds de hereniging met Oost-Duitsland is het land tien keer zo groot als Nederland en heeft het meer dan 81 miljoen inwoners, wat het de grootste natie van de Europese Unie maakt. Duitsland deelt grenzen met negen landen, waaronder Nederland, en is daardoor een toegankelijke en diverse bestemming voor een educatieve schoolreis.

Met zijn historische kastelen, fascinerende musea en prachtige vakwerkstadjes biedt Duitsland voor elke leerling iets interessants. Van de Berlijnse Muur tot indrukwekkende kastelen en adembenemende pretparken, er is genoeg te ontdekken voor jong en oud.

Wat te doen tijdens een schoolreis naar Duitsland?

Een schoolreis Duitsland biedt tal van educatieve en culturele mogelijkheden in verschillende steden en regio’s. Enkele hoogtepunten zijn:

  • Berlijn: De hoofdstad van Duitsland is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en moderne cultuur. Bezoek de overblijfselen van de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie en het indrukwekkende Holocaustmonument. Daarnaast biedt de stad ook moderne kunstgalerieën, hippe wijken en een levendige sfeer.
  • Düsseldorf: Deze modehoofdstad van Duitsland staat bekend om haar musea, bruisende nachtleven en uitstekende winkelmogelijkheden. Het is een ideale bestemming voor wie wil genieten van cultuur en gezelligheid.
  • Hamburg: Als tweede stad van Duitsland is Hamburg de economische hub van Noord-Duitsland. Hier kun je een bezoek brengen aan wereldbedrijven zoals Airbus en Unilever, maar ook genieten van de haven, musea en het historische Speicherstadt.
  • Keulen: Beroemd om de majestueuze Keulse Dom, een van de grootste gotische kathedralen ter wereld. Keulen is een fantastische stad om te winkelen, te genieten van heerlijk eten en te ontspannen langs de Rijn.
  • München: Deze zuidelijke metropool combineert de charme van de Beierse cultuur met moderne technologie en een zuid-Europese sfeer. Bezoek het wereldberoemde Hofbräuhaus of het Olympiapark.
  • Frankfurt: Frankfurt biedt een unieke skyline en is een belangrijk financieel centrum van Europa. Leerlingen kunnen hier genieten van hedendaagse architectuur, musea en culturele instellingen.
  • Trier: De oudste stad van Duitsland, met invloeden uit de Romeinse en Keltische tijd. Trier is een fascinerende bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en archeologie.

Perfect voor een educatieve en avontuurlijke schoolreis

Naast de grote steden biedt Duitsland ook prachtige natuur en tal van recreatieve activiteiten. Van wandeltochten in het Zwarte Woud tot het bezoeken van pretparken zoals Europa-Park, er is voor elke leerling een avontuurlijke ervaring te vinden. Ook de traditionele wijndorpen en gezellige volksfeesten maken van Duitsland een levendige bestemming die zowel cultuur als plezier combineert.

Excalibur Tours helpt u graag bij het samenstellen van een op maat gemaakte schoolreis Duitsland die is afgestemd op de interesses van uw groep. Of het nu gaat om geschiedenis, cultuur of natuur, Duitsland biedt alles voor een gevarieerde en leerzame reis.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Duitsland

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.