XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Keulen

Duitsland

Schoolreis Keulen

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Keulen in een vogelvlucht

Schoolreis naar Keulen: Ontdek de oudste stad van Duitsland

Keulen, de oudste stad van Duitsland, biedt een perfecte combinatie van geschiedenis, cultuur en moderne bezienswaardigheden. Met haar indrukwekkende verleden, de beroemde Keulse Dom, de bruisende kerstmarkten en een rijke theatercultuur, is Keulen een uitstekende bestemming voor een schoolreis, studiereis of groepsreis. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag met het organiseren van een onvergetelijke reis naar deze veelzijdige stad.

Schoolreis Keulen: Wat mag u niet missen?

Keulen heeft veel te bieden op het gebied van educatieve en leuke activiteiten. Van historische kathedralen tot pretparken, de stad heeft voor elke groep iets unieks in petto.

De Dom van Keulen

De Dom van Keulen is de grootste gotische kathedraal van Duitsland en een absolute must-see tijdens uw schoolreis. De bouw van dit indrukwekkende bouwwerk begon in 1248 en werd pas in 1880 voltooid. De twee torens van de dom reiken tot 157 meter hoog, en binnenin de kerk worden de beroemde relikwieën van de Drie Koningen bewaard. Een bezoek aan de Dom biedt een unieke blik op de religieuze en architecturale geschiedenis van Keulen.

Ontdek de rijke geschiedenis van Keulen

Keulen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot voor onze jaartelling. In het Romeins-Germaans museum komt de Romeinse invloed op de stad tot leven, terwijl een bezoek aan het Gestapo museum in het EL-DE-Haus een confronterende inkijk geeft in Keulen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor kunstliefhebbers zijn het Museum Ludwig en het Wallraf-Richartz-Museum ideale plekken om de kunstgeschiedenis van de stad te ontdekken.

Ontspanning en avontuur

Naast de culturele en historische bezienswaardigheden biedt Keulen ook volop mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Voor een actieve dag vol spanning is een bezoek aan het nabijgelegen Phantasialand in Brühl een uitstekende keuze. Dit pretpark is populair bij scholieren en biedt een breed scala aan attracties en shows.

Uw schoolreis of groepsreis naar Keulen

Keulen is een prachtige en veelzijdige bestemming voor een schoolreis of werkweek. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag bij het samenstellen van een reisprogramma dat volledig is afgestemd op de wensen van uw groep. Of u nu op zoek bent naar culturele bezienswaardigheden, ontspannende activiteiten of educatieve uitstapjes, wij zorgen ervoor dat uw schoolreis naar Keulen een onvergetelijke ervaring is.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Duitsland

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.