XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Kroatië

Kroatië

Schoolreis Kroatië

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Kroatië in een vogelvlucht

Schoolreis Kroatië: Ontdek de verborgen parel aan de Adriatische Zee

Kroatië, gelegen aan de prachtige Adriatische kust in het zuiden van Europa, biedt een unieke mix van cultuur, natuur en geschiedenis. Met een gevarieerd landschap van graslanden, bergen en een adembenemende kustlijn vol eilanden, is dit land een ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis of studiereis. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag met het organiseren van een reisprogramma dat past bij uw groep.

Schoolreis Kroatië: Wat zijn de beste bestemmingen?

Tijdens een schoolreis naar Kroatië kunnen verschillende steden en regio’s bezocht worden, elk met hun eigen unieke charme en educatieve waarde.

Dubrovnik: De parel van de Adriatische Zee

Dubrovnik is ongetwijfeld een van de mooiste steden van Kroatië. De oude stadsmuren, die de stad omringen, bieden een schitterend uitzicht over de Adriatische Zee. Bezoekers kunnen ook het indrukwekkende Sponzapaleis verkennen, een historisch gebouw dat een rijke culturele geschiedenis herbergt. Voor groepen die op zoek zijn naar ontspanning na een dag vol ontdekkingen, biedt Copacabana Beach de perfecte plek om te genieten van zon, zee en strand.

Zagreb: Het culturele hart van Kroatië

De hoofdstad Zagreb is een andere topbestemming voor een schoolreis. Deze stad staat bekend om haar rijke culturele aanbod, met diverse musea zoals het Archeologisch Museum, het Kroatisch Museum van Natuurwetenschappen en het Museum voor Moderne Kunst. Hier kunnen leerlingen en studenten meer leren over de geschiedenis, wetenschap en kunst van Kroatië.

Natuurlijke schoonheid

Kroatië is niet alleen rijk aan cultuur, maar ook aan natuurschoon. Met zijn afwisselende landschappen, waaronder meren, heuvels en bergen, biedt het land een prachtig decor voor een educatieve reis. Maak een uitstap naar een van de vele nationale parken, zoals de Plitvicemeren, waar watervallen en turquoise wateren de bezoekers betoveren.

Uw schoolreis naar Kroatië op maat

Kroatië heeft voor iedereen iets te bieden. Op zoek naar culturele ontdekkingen, ontspanning aan het strand, of een avontuurlijke tocht door de natuur. Bij Excalibur Tours staan we klaar om een op maat gemaakte schoolreis samen te stellen die volledig aansluit op de interesses van uw groep. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Kroatië

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.