XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis toscane rondreis

Italië

Schoolreis Toscane (rondreis)

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Toscane (rondreis) in een vogelvlucht

Schoolreis Toscane (rondreis): Ontdek Cultuur, Natuur en Kunst

Een rondreis door Toscane voert u door een betoverend landschap van uitgestrekte wijn- en olijfgaarden, schilderachtige cipressenlanen en prachtige kustlijnen. Deze Italiaanse regio staat bekend om haar rijke culturele erfenis en indrukwekkende kunstschatten, met steden zoals Florence en Siena als culturele hoogtepunten. Toscane biedt de perfecte mix van natuur, geschiedenis en kunst, en is daarmee een ideale bestemming voor een groepsreis of werkweek.

Schoolreis Toscane: Wat voor rondreis maken we?

Dag 1: Vertrek vanuit Nederland

Uw rondreis begint met een middagvlucht vanuit Nederland naar Toscane, een reis vol cultuur en natuurschoon ligt voor u.

Dag 2: Lucca en Florence

De reis begint in het charmante stadje Lucca, waar u tijdens een stadswandeling de historische architectuur kunt bewonderen. Vervolgens reist u door naar Florence, de stad die bekend staat om zijn kunst en cultuur. Hier maakt u een stadsrondrit en bezoekt u iconische plekken zoals de Ponte Vecchio, de doopkapel Battistero en de imposante Dom op het Piazzo del Duomo. De dag wordt afgesloten met een diner in uw hotel in Florence.

Dag 3: Florence en de Galleria degli Uffizi

In Florence bezoekt u de Galleria degli Uffizi, waar de grootste collectie renaissancekunst ter wereld te bewonderen is. Hier vindt u meesterwerken van beroemde kunstenaars zoals Da Vinci, Botticelli en Michelangelo. De middag is vrij om op eigen gelegenheid verder door Florence te wandelen.

Dag 4: San Gimignano en Siena

De reis vervolgt door het schilderachtige Toscaanse landschap naar San Gimignano, een middeleeuws stadje omgeven door wijngaarden. Daarna reist u door naar Siena, waar u geniet van een heerlijke lunch en de stad verkent, inclusief het prachtige Piazza del Campo.

Dag 5: Eiland Elba

Deze dag staat in het teken van een bezoek aan Elba, het grootste eiland van de Toscaanse archipel. Elba is beroemd als de plaats waar Napoleon in ballingschap verbleef en staat bekend om zijn mooie stranden, groene heuvels en historische vestingstadjes.

Dag 6: Pisa

Op de laatste dag bezoekt u Pisa, beroemd om zijn scheve toren. Na een heerlijke lunch en het bezichtigen van de Toren van Pisa reist u verder terug naar Nederland.

Dag 7: Aankomst in Nederland

Na een prachtige rondreis door Toscane keert u terug naar Nederland, met onvergetelijke herinneringen.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Italië

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.