XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Moskou

Rusland

Schoolreis Moskou

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Moskou in een vogelvlucht

Schoolreis Moskou

Moskou is het politieke en economische centrum van de Russische Federatie en de grootste stad van het land. De rivier de Moskva stroomt door de stad over een lengte van 80 kilometer. Moskou heeft officieel ongeveer 12 miljoen inwoners, maar dat aantal kan oplopen tot 18 miljoen wanneer de omliggende regio’s worden meegeteld. De stad heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1147 en is door de eeuwen heen uitgegroeid tot een cultureel en historisch centrum van wereldformaat.

Wat is er te doen?

Moskou heeft een breed scala aan activiteiten voor een educatieve schoolreis, studiereis of werkweek. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Het Rode Plein en het Kremlin

Begin uw reis met een wandeling over het Rode Plein, het hart van Moskou. Dit beroemde plein is niet alleen het politieke centrum, maar ook een culturele schatkamer. Aan het plein ligt de Basiliuskathedraal met zijn kleurrijke torens, een van de meest iconische gebouwen van Rusland. Daarnaast kunt u het Kremlin bezoeken, waar u meer leert over de geschiedenis van Rusland en de Russische tsaren. Bekijk het Groot Kremlinpaleis en het grootste kanon ter wereld!

De pracht van de Russische kathedralen

Moskou staat bekend om zijn prachtige kathedralen. De Christus Verlosserkathedraal, met zijn opvallende gouden koepels, werd in 1997 herbouwd na de verwoesting tijdens het communistische bewind van Stalin. Bezoek ook de vijf kathedralen binnen het Kremlin, zoals de Kathedraal van de Aartsengel, en ontdek de religieuze geschiedenis van Rusland.

Opera en ballet in het Bolsjoj Theater

Het wereldberoemde Bolsjoj Theater is een must voor cultuurliefhebbers. Hier kunt u genieten van spectaculaire opera- en balletvoorstellingen. Het theater zelf is een architectonisch juweel en een symbool van de rijke culturele tradities van Rusland.

Uw schoolreis of groepsreis naar Moskou

Moskou is een boeiende bestemming voor een schoolreis, werkweek of groepsreis. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag bij het samenstellen van een reisprogramma dat perfect aansluit op uw reisgezelschap en specifieke wensen. Van een dagexcursie naar Arkhangelskoye tot een bezoek aan het Central Museum of the Revolution, er is voor elk wat wils.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Rusland

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.