XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Valencia

Spanje

Schoolreis Valencia

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Valencia in een vogelvlucht

Schoolreis naar Valencia: Ontdek de Stad van Kunst en Wetenschappen

Valencia, is een populaire bestemming in opkomst en biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en moderne architectuur. Gelegen aan de Costa del Azahar, trekt Valencia bezoekers met haar historische centrum, indrukwekkende bezienswaardigheden en uitgestrekte stranden. Deze veelzijdige stad is ideaal voor een schoolreis, studiereis of werkweek.

Hoogtepunten van uw bezoek aan Valencia

Een van de meest iconische plekken in Valencia is de Stad van Kunst en Wetenschappen (Ciutat de les Arts i les Ciències). Deze futuristische omgeving biedt diverse educatieve activiteiten, zoals het interactieve Museo de las Ciencias en het grootste aquarium van Europa, L’Oceanogràfic. Hier kunnen leerlingen op speelse wijze meer leren over wetenschap en technologie, en het onderwaterleven ontdekken in een fascinerend complex met 40.000 dieren.

Daarnaast is een bezoek aan de historische Lonja de la Seda, de oude zijdebeurs uit de 15de eeuw, een must. Dit gotische gebouw staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en geeft een prachtig beeld van Valencia’s rijke verleden.

Meer dan alleen cultuur

Naast culturele uitstapjes biedt Valencia ook ontspanning. Een dagje aan het strand van Playa de las Arenas of Malvarrosa is een geweldige manier om even tot rust te komen. Voor natuurliefhebbers is een excursie naar het Parque Natural de la Albufera een aanrader. Dit beschermd natuurgebied ligt net buiten de stad en biedt een kijkje in het traditionele Spaanse plattelandsleven.

Voor een unieke ervaring kunt u een bezoek brengen aan de overdekte markt Mercado Central, waar de sfeer van een typisch Spaanse markt tot leven komt. Ook het beklimmen van de Catedral de la Seo voor een panoramisch uitzicht over de stad is een onvergetelijke activiteit.

Een onvergetelijke schoolreis naar Valencia

Valencia is een stad vol verrassingen en biedt een breed scala aan educatieve en ontspannende activiteiten. Met de hulp van Excalibur Tours wordt uw schoolreis, werkweek of groepsreis perfect afgestemd op de behoeften van uw groep. Of u nu kiest voor een bezoek aan de Stad van Kunst en Wetenschappen, de historische bezienswaardigheden verkent, of geniet van een ontspannen dagje aan het strand, Valencia biedt alles voor een onvergetelijke ervaring.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Spanje

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.