XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Los Angeles

Verenigde Staten

Schoolreis Los Angeles

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Los Angeles in een vogelvlucht

Schoolreis naar Los Angeles: Ontdek de stad van sterren, stranden en cultuur

Los Angeles, de stad van de sterren, biedt een unieke combinatie van glitter, geschiedenis, kunst en natuur. Met iconische plekken zoals Hollywood, Venice Beach en het Griffith Observatory is LA de perfecte bestemming voor een educatieve en avontuurlijke schoolreis of groepsreis. Bijna 4 miljoen inwoners maken het, na New York, de op één na grootste stad van de Verenigde Staten. Van de filmindustrie tot moderne kunst en stranden, Los Angeles heeft voor elk wat wils.

Schoolreis Los Angeles: Wat is er te doen?

Tijdens een schoolreis naar Los Angeles kunt u een breed scala aan activiteiten en excursies ondernemen. Hier zijn enkele hoogtepunten die niet mogen ontbreken op uw reis:

Hollywood en de Walk of Fame

Hollywood is het centrum van de westerse filmindustrie en een must-see tijdens uw reis. Maak een wandeling over de beroemde Walk of Fame, waar u de sterren van talloze beroemdheden op het trottoir kunt bewonderen. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het iconische Grauman’s Chinese Theatre, waar filmgeschiedenis tot leven komt.

Griffith Observatory en Griffith Park

Voor een spectaculair uitzicht over de stad en een blik op de sterrenhemel is het Griffith Observatory dé plek. Dit art-deco observatorium biedt niet alleen inzicht in het heelal, maar vanaf het naastgelegen Griffith Park heeft u ook een prachtig uitzicht over de skyline van LA en de beroemde Hollywood-letters.

Venice Beach en straatkunst

Venice Beach is de thuisbasis van talloze straatartiesten en een bruisende boulevard. Hier kunt u genieten van optredens van muzikanten, kunstenaars en acrobaten terwijl u langs de oceaan wandelt. De levendige sfeer van Venice Beach is een perfecte plek om de moderne straatcultuur van LA te ervaren.

Kunst en cultuur in Los Angeles

LA biedt ook volop mogelijkheden voor kunst- en cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld het Los Angeles County Museum of Art (LACMA), dat meer dan 100.000 kunstwerken huisvest, of het Getty Centre, een prachtig museum op een heuvel met een indrukwekkende kunstcollectie en een adembenemend uitzicht op de stad en de oceaan.

De stranden van Los Angeles

Een schoolreis naar Los Angeles is niet compleet zonder een bezoek aan de beroemde stranden. Malibu Beach, Venice Beach en 1000 Steps Beach zijn populaire plekken om te genieten van de zon en de zee. Voor een sportieve activiteit kunt u skeelers huren en langs de kust rijden, net als de locals.

Excursies in en rond Los Angeles

Naast de beroemde highlights zijn er nog vele andere excursies en activiteiten mogelijk tijdens uw schoolreis naar LA:

  • Ontdek het Maritiem Museum en het Cabrillo Marine Aquarium in de haven van Los Angeles.
  • Maak een uitstap naar Disneyland, het wereldberoemde pretpark dat jong en oud in verwondering brengt.
  • Verken de huizen van de sterren tijdens een celebrity spotting tour in Beverly Hills.
  • Ontsnap aan de drukte in het Los Angeles Arboretum, een park met talloze planten- en diersoorten.

Uw schoolreis of groepsreis naar Los Angeles

Los Angeles is een prachtige bestemming voor een schoolreis, werkweek of groepsreis. Of uw groep nu geïnteresseerd is in de filmindustrie, kunst, wetenschap of gewoon wil genieten van het strand, LA heeft alles te bieden. Bij Excalibur Tours helpen we u graag met het samenstellen van een op maat gemaakte reis, afgestemd op de interesses en behoeften van uw reisgezelschap. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Verenigde Staten

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.