XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Thailand

Thailand

Schoolreis Thailand

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Thailand in een vogelvlucht

Schoolreis naar Thailand: Cultuur, Natuur en Strand in het Land van de Glimlach

Thailand is een land waar cultuur, jungle, stadsleven en strand moeiteloos samenkomen. Dit maakt het de ideale bestemming voor een gevarieerde groepsreis. Of je nu met een schoolklas, vriendengroep of werkweek op pad gaat, Thailand heeft voor iedereen iets te bieden. Verken het culturele noorden met Chiang Mai als uitvalsbasis voor avontuurlijke jungletrekkings, of reis naar de paradijselijke eilanden voor ontspanning en watersporten zoals snorkelen en duiken.

Wat is er te doen tijdens een Schoolreis naar Thailand?

Bangkok

Bangkok, de bruisende hoofdstad van Thailand, is een stad vol contrasten. Ondanks de hectiek zijn er talloze verborgen pareltjes te vinden, van kleurrijke markten tot fascinerende musea en authentieke Thaise restaurants. Met maar liefst 8,3 miljoen inwoners is Bangkok het dynamische hart van Thailand én Zuidoost-Azië. Tijdens een bezoek aan deze stad kun je genieten van de levendige cultuur, tempels bezoeken en de beroemde streetfood proeven.

Chiang Mai

Chiang Mai, de op één na grootste stad van Thailand, biedt een rustig alternatief voor het drukke Bangkok. Deze stad staat bekend om zijn vele tempels en prachtige ligging tussen groene heuvels. Het is de ideale bestemming voor liefhebbers van cultuur en natuur. Daarnaast is Chiang Mai het startpunt voor een onvergetelijke jungletrekking, waarbij je de ongerepte natuur van Noord-Thailand ontdekt.

Koh Chang

Voor wie op zoek is naar een tropische eilandervaring, is Koh Chang een absolute aanrader. Dit eiland, gelegen in de Golf van Thailand, biedt witte zandstranden en kristalhelder water. Hier kun je heerlijk ontspannen, snorkelen, duiken of het binnenland verkennen. Koh Chang is de ultieme bestemming voor zonaanbidders en avonturiers.

Thaise Kookcursus

Wil je de Thaise cultuur van dichtbij ervaren? Volg dan een kookcursus! Leer hoe je de perfecte Pad Thai maakt of ontdek het geheim achter sticky rice. Een kookcursus is niet alleen een leuke activiteit, maar biedt ook de kans om de authentieke Thaise keuken mee naar huis te nemen.

 

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Thailand

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.