XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen

V.A.E.

Schoolreis Dubai

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Dubai in een vogelvlucht

Schoolreis Dubai: Ontdek de Stad van Tegenstellingen

Dubai, de stad waar traditie en moderniteit hand in hand gaan, biedt een unieke ervaring voor elke leerling. Tijdens een schoolreis Dubai kunnen studenten zich onderdompelen in de rijke cultuur van het Midden-Oosten en tegelijkertijd genieten van de futuristische stadsarchitectuur en hypermoderne faciliteiten. Van het verkennen van eeuwenoude souks tot het skiën op een overdekte piste, Dubai biedt een onvergetelijke mix van avontuur, educatie en cultuur.

Dubai is meer dan alleen een toeristische bestemming; het is een stad waar innovatie en groei centraal staan. Dit maakt het een ideale bestemming voor schoolreizen gericht op diverse studierichtingen, zoals bouwkunde, economie en duurzaamheid. Ontdek de hoogtepunten van deze bijzondere stad tijdens een gevarieerde en leerzame schoolreis.

Wat te doen tijdens een schoolreis naar Dubai?

Een schoolreis Dubai biedt tal van educatieve en avontuurlijke activiteiten. Enkele must-sees zijn:

  • Burj Khalifa: Met 828 meter is de Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld. Leerlingen kunnen de stad vanuit de hoogste uitkijkpost ter wereld bewonderen en tegelijkertijd meer te weten komen over de indrukwekkende bouwtechnieken die nodig waren om dit architectonische meesterwerk te realiseren.
  • Jeepsafari in de woestijn: Ontdek het ruige woestijnlandschap rondom Dubai tijdens een spannende jeepsafari. Leerlingen kunnen de imposante zandduinen verkennen, ‘sandboarden’ van de duinen en genieten van een traditionele lunch in een bedoeïenentent.
  • Skiën in Ski Dubai: Midden in de woestijn kun je skiën in het gigantische overdekte skicentrum, Ski Dubai. Dit wintersportparadijs biedt niet alleen skiplezier, maar ook de mogelijkheid om pinguïns van dichtbij te zien, wat zorgt voor een unieke ervaring.
  • Deira Spice Souk: Bezoek deze traditionele kruidenmarkt en laat leerlingen kennismaken met de rijke geuren en kleuren van het Midden-Oosten. De kruiden en specerijen vormen een belangrijk deel van de lokale cultuur en economie.

Een unieke bestemming voor een educatieve schoolreis

Naast de indrukwekkende bezienswaardigheden biedt Dubai nog veel meer voor een leerzame schoolreis. Bezoek bijvoorbeeld het Dubai Museum om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van de regio, of maak een tocht door de Dubai Mall, een van de grootste en meest moderne winkelcentra ter wereld. De stad biedt mogelijkheden voor elke studierichting, van architectuur en technologie tot mode en handel.

Excalibur Tours helpt u graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt reisprogramma voor uw schoolreis Dubai. Onze gespecialiseerde reisadviseurs zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit op de wensen en behoeften van uw groep, zodat leerlingen niet alleen een onvergetelijke reis beleven, maar ook waardevolle educatieve inzichten opdoen.

Populaire schoolreisbestemmingen in V.A.E.

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.