XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Cambridge & Oxford

Verenigd Koninkrijk

Schoolreis Cambridge & Oxford

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Cambridge & Oxford in een vogelvlucht

Schoolreis Cambridge & Oxford: Bezoek de beroemdste universiteitssteden van het Verenigd Koninkrijk

Cambridge en Oxford behoren tot de beroemdste universiteitssteden ter wereld. Een schoolreis Cambridge & Oxford biedt leerlingen de kans om de rijke academische geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. De University of Cambridge en de University of Oxford zijn niet alleen toppers op het gebied van onderwijs, maar hebben ook prachtige historische campussen die de perfecte achtergrond vormen voor een educatieve en inspirerende reis.

Cambridge en Oxford hebben duizenden wereldleiders, Nobelprijswinnaars en beroemde schrijvers opgeleid. Een bezoek aan deze steden is een unieke kans om in de voetsporen te treden van grootheden als Margaret Thatcher, Charles Darwin en Stephen Hawking. De indrukwekkende gebouwen, bibliotheken en colleges zorgen ervoor dat een schoolreis niet alleen leerzaam is, maar ook fascinerend.

Wat te doen tijdens een schoolreis naar Cambridge & Oxford?

Een schoolreis Cambridge & Oxford biedt talloze mogelijkheden voor een educatief en spannend programma. Enkele hoogtepunten zijn:

  • Universiteiten van Cambridge en Oxford: Bezoek de beroemde colleges en zie waar bekende figuren zoals Margaret Thatcher en Charles Darwin hun stempel op de geschiedenis hebben gedrukt. Deze prestigieuze instellingen zijn de bakermat van enkele van de belangrijkste ontdekkingen en theorieën ter wereld.
  • Kapel van Saint Mary: In Oxford is de University Church of St Mary the Virgin een must-see. Dit is het hart van de universiteit en een van de oudste gebouwen van de stad. Hier begon in de 13e eeuw het universitaire bestuur van Oxford.
  • Punten op de rivier de Cam: Een bezoek aan Cambridge is niet compleet zonder een boottocht op de rivier de Cam. Deze beroemde waterweg biedt een unieke manier om het historische centrum van Cambridge te ontdekken terwijl je langs de prachtige universiteitsgebouwen glijdt.
  • Oxford Castle: Oxford heeft een rijke en donkere geschiedenis, die tot leven komt tijdens een rondleiding door het middeleeuwse Oxford Castle. Het kasteel heeft in de loop van de eeuwen onderdak geboden aan edelen, burgers en criminelen, en de verhalen uit die tijd zijn fascinerend.

Een onvergetelijke educatieve reis

Een schoolreis Cambridge & Oxford biedt niet alleen academische inspiratie, maar ook volop avontuur. Naast de beroemde universiteiten en historische bezienswaardigheden, is er de kans om de culturele kant van deze steden te verkennen. Van de klassieke architectuur tot de pittoreske parken, Cambridge en Oxford hebben voor elke leerling iets te bieden.

Excalibur Tours helpt graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt reisprogramma. De schoolreis is afgestemd op de interesses van uw groep. Een schoolreis Cambridge & Oxford is een perfecte mix van educatie, cultuur en plezier en zal leerlingen inspireren en motiveren.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Verenigd Koninkrijk

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.