XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Beijing

China

Schoolreis Beijing

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Beijing in een vogelvlucht

Schoolreis Beijing: Ontdek de Historische en Moderne Schatten van China

Beijing, ook wel bekend als Peking, is de hoofdstad van China en een boeiende bestemming voor een educatieve schoolreis. Deze miljoenenstad wordt beschouwd als het centrum van bestuur, cultuur en onderwijs in China, en biedt een schat aan historische en moderne bezienswaardigheden. Van de indrukwekkende Verboden Stad en de wereldberoemde Chinese Muur tot het futuristische Nationaal Stadion, Beijing combineert eeuwenoude geschiedenis met de dynamiek van een moderne metropool. Een schoolreis naar Beijing biedt niet alleen unieke culturele ervaringen, maar ook de mogelijkheid om meer te leren over de geschiedenis, architectuur en kunst van China.

Studiereis Beijing: Wat is er te doen?

  • De Verboden Stad: Ooit het hart van het keizerlijke China, was de Verboden Stad meer dan 500 jaar lang de residentie van de Ming- en Qing-keizers. Tegenwoordig is het ’s werelds grootste museum en een symbool van de rijke Chinese geschiedenis. Verken de uitgestrekte paviljoenen, pleinen en tuinen van dit imposante paleiscomplex.
  • De Chinese Muur: Vanuit Beijing kunt u eenvoudig de Chinese Muur bezoeken. Voor een rustigere ervaring dan de drukbezochte sectie bij Badaling, is Mutianyu een uitstekend alternatief. Hier kunt u genieten van de goed bewaard gebleven muur, omgeven door een prachtig berglandschap, slechts twee uur rijden van het centrum van Beijing.
  • Het Zomerpaleis: Dit keizerlijke buitenverblijf biedt een prachtig parklandschap van tuinen, meren en paleizen, en was het zomerverblijf van de Chinese keizers. Het Zomerpaleis is een perfecte bestemming voor wie geïnteresseerd is in landschapsarchitectuur, bouwkunst en de rijke geschiedenis van de Chinese dynastieën.
  • Nationaal Stadion (Bird’s Nest): Dit iconische stadion, bekend van de Olympische Spelen van 2008, is een modern hoogstandje van architectuur en techniek. Het stadion heeft een capaciteit van 100.000 mensen en was het toneel van legendarische sportmomenten, waaronder de wereldrecordprestaties van Usain Bolt.

Uw reis op maat

Excalibur Tours helpt u graag bij het organiseren van een op maat gemaakte schoolreis of studiereis naar Beijing. Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, architectuur of moderne ontwikkelingen, wij zorgen voor een reisprogramma dat volledig is afgestemd op uw wensen en het reisgezelschap. U kunt uw reis naar Beijing bovendien combineren met een bezoek aan andere Chinese steden zoals Shanghai of Hongkong, voor een nog completere ervaring.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijke schoolreis naar Beijing!

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in China

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.