XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis München

Duitsland

Schoolreis München

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

München in een vogelvlucht

Schoolreis naar München: Ontdek traditie en innovatie in Zuid-Duitsland

München, de onofficiële hoofdstad van Zuid-Duitsland, combineert traditie met moderne innovatie. Van lederhosen en het wereldberoemde Oktoberfest tot hightech industrie en hippe cafés, München biedt voor elke groep een veelzijdige ervaring. Of u nu geïnteresseerd bent in cultuur, technologie of natuur, München is een ideale bestemming voor een schoolreis, werkweek of studiereis.

München: Wat is er te doen?

München biedt een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor educatieve en boeiende excursies. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Slot Nymphenburg

Slot Nymphenburg, gebouwd in 1664, was het zomerverblijf van de Beierse adel. Dit barokke paleis biedt een unieke kans om de geschiedenis van Beieren te ontdekken. Het paleis is nu een museum, waar bezoekers de weelderige stijlkamers en prachtige tuinen kunnen bewonderen. Een wandeling door het park en langs de sierlijke fonteinen is een hoogtepunt van uw bezoek.

BMW Welt, museum & fabriek

München is de thuisbasis van BMW, een van ’s werelds meest luxueuze automerken. BMW Welt biedt een kijkje achter de schermen van dit iconische merk. Of u nu geïnteresseerd bent in auto’s, design of architectuur, er is genoeg te ontdekken in het BMW-museum en de fabriek. Van interactieve tentoonstellingen tot een tour door de productielijn, een bezoek aan BMW is een onvergetelijke ervaring.

Zoutmijn van Salzburg

Op slechts twee uur rijden van München, net over de grens in Oostenrijk, ligt de Zoutmijn van Salzburg. Deze mijn biedt niet alleen een fascinerende blik op de geschiedenis van zoutwinning, maar ook een avontuurlijke ervaring. De afdaling in de mijn gebeurt via een houten glijbaan, waarna een vlot u over een ondergronds meer vervoert. Deze excursie combineert educatie met plezier, wat het ideaal maakt voor een schoolreis.

Uw schoolreis of groepsreis naar München

München is een veelzijdige bestemming die cultuur, geschiedenis en innovatie combineert. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag bij het samenstellen van een reisprogramma dat perfect aansluit op de interesses en wensen van uw reisgezelschap. Of u nu Slot Nymphenburg wilt verkennen, BMW Welt wilt bezoeken of een uitstap naar de Zoutmijn van Salzburg wilt maken, wij zorgen voor een onvergetelijke reis.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Duitsland

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.