XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Bilbao

Spanje

Schoolreis Bilbao

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Bilbao in een vogelvlucht

Schoolreis Bilbao: Ontdek de Opkomst van een Culturele Metropool

Bilbao, gelegen in het hart van het Baskenland in Noord-Spanje, transformeerde van een stad in economisch verval naar een bruisend cultureel centrum. Dit allemaal dankzij de opening van het beroemde Guggenheim Museum in de jaren negentig. Deze transformatie trok duizenden toeristen en zorgde voor een heropleving van de werkgelegenheid. Daardoor is Bilbao nu een van de populairste bestemmingen in Noord-Spanje is. Een schoolreis naar Bilbao biedt niet alleen een unieke kans om de rijke Baskische cultuur te ontdekken, maar ook om de invloed van kunst en architectuur op stadsontwikkeling te verkennen.

Studiereis Bilbao: Wat is er te doen?

  • Guggenheim Museum: Een van de belangrijkste trekpleisters van de stad is zonder twijfel het Guggenheim Museum. Dit iconische gebouw, ontworpen door de wereldberoemde architect Frank Gehry, is een kunstwerk op zich. Binnen vindt u werken van grootheden zoals Mark Rothko, Willem de Kooning en Andy Warhol. Het museum trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers en heeft Bilbao internationaal op de kaart gezet als culturele hotspot.
  • San Sebastián: Op anderhalf uur rijden van Bilbao ligt de prachtige kustplaats San Sebastián. Deze stad, die ooit de favoriete vakantiebestemming van de Spaanse royals was, is nu geliefd bij toeristen uit Spanje. San Sebastián staat bekend om zijn prachtige stranden, Baskische gastronomie en authentieke sfeer, en is een perfecte bestemming voor een ontspannende excursie tijdens uw schoolreis.
  • Basilica de Begoña: Deze indrukwekkende basiliek uit de 16e eeuw is een belangrijk religieus symbool voor de inwoners van Bilbao. De mix van gotische en renaissancestijlen maakt de basiliek een prachtig voorbeeld van historische architectuur. Hier komen de inwoners van Bilbao om te bidden, te trouwen, en om de beschermheilige van de Golf van Biskaje te eren.

Uw schoolreis of studiereis naar Bilbao op maat

Excalibur Tours helpt u graag met het samenstellen van een op maat gemaakte schoolreis naar Bilbao. Van culturele hoogtepunten zoals het Guggenheim Museum tot ontspannen uitstapjes naar het strand van San Sebastián, wij zorgen ervoor dat uw reisprogramma perfect aansluit bij de interesses van uw reisgezelschap.

Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek wat Bilbao te bieden heeft voor een onvergetelijke reis!

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Spanje

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.