XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Seattle

Verenigde Staten

Schoolreis Seattle

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Seattle in een vogelvlucht

Seattle: Van goudzoekers tot techgiganten – Ontdek de stad tijdens een schoolreis

Seattle, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Washington, heeft een rijke geschiedenis als uitvalsbasis voor de goudzoekers van de 19e eeuw. Deze avonturiers trokken naar Yukon en Alaska, waarbij Seattle uitgroeide tot het belangrijkste handelscentrum voor het gevonden goud. De rijkdom die met dit goud kwam, legde de basis voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Boeing, Amazon, Microsoft en Starbucks. Seattle is vandaag de dag een bloeiende stad vol innovatie, cultuur en geschiedenis, ideaal voor een boeiende schoolreis.

Studiereis Seattle: Wat is er te doen?

Seattle biedt een breed scala aan educatieve en culturele activiteiten die perfect zijn voor een schoolreis. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Space Needle

De Space Needle is het symbool van Seattle, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1962. Deze iconische toren steekt 184 meter boven de stad uit en biedt een adembenemend uitzicht vanaf het observatieplatform, waar je Mount Rainier en de skyline van Seattle kunt bewonderen.

Museum of Pop Culture (MoPOP)

Seattle is de geboorteplaats van de Grunge-muziek, met bands zoals Nirvana en Pearl Jam. In het Museum of Pop Culture kun je meer ontdekken over deze muziekgeschiedenis, evenals tentoonstellingen over popcultuurfenomenen zoals Star Trek, videogames en zelfs het plaatselijke American Football-team. Een must voor muziekliefhebbers en popcultuurfanaten.

Boeing Everett Factory

In de grootste fabriek ter wereld, de Boeing Everett Factory, kun je zien hoe vliegtuigen zoals de Boeing 747 en Dreamliner worden gebouwd. De 90-minuten durende rondleiding biedt een fascinerende kijk achter de schermen van de luchtvaartindustrie, waar je het proces van vliegtuigproductie in actie kunt zien.

Uw schoolreis of groepsreis naar Seattle

Seattle is een veelzijdige bestemming vol geschiedenis, technologie en cultuur, perfect voor een educatieve schoolreis of werkweek. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt reisprogramma. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Populaire schoolreisbestemmingen in Verenigde Staten

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.