XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Tokyo

Japan

Schoolreis Tokyo

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Tokyo in een vogelvlucht

Schoolreis naar Tokyo: Moderne Neonlichten en Eeuwenoude Tradities

Tokyo, de hoofdstad van Japan, is een stad van contrasten. Van het futuristische stadsbeeld met oneindig veel neonlichten tot eeuwenoude tempels en traditionele cultuur: Tokyo heeft het allemaal. Ooit begonnen als het kleine vissersdorp Edo, is Tokyo uitgegroeid tot een van de grootste metropolen ter wereld. Deze veelzijdige stad biedt tal van mogelijkheden voor een educatieve en inspirerende schoolreis.

Wat te doen tijdens een Schoolreis naar Tokyo?

Sensō-ji Tempel

De Sensō-ji tempel is de oudste en een van de meest bezochte tempels in Tokyo. Deze tempel, die al sinds het jaar 645 bestaat, is opgedragen aan de godin Guanyin, de boeddhistische godin van troost en genade. Met jaarlijks 30 miljoen bezoekers is Sensō-ji een indrukwekkende plek om de rijke spirituele tradities van Japan te ervaren. Het tempelcomplex is een prachtige combinatie van historie en serene schoonheid, en mag niet ontbreken op het programma van een schoolreis naar Tokyo.

Tokyo Nationaal Museum

Het Tokyo Nationaal Museum is een ware schatkamer vol Japanse en Aziatische kunst en antiek. Het museum toont onder andere boeddhabeelden, eeuwenoude maskers en traditionele kleding gedragen door de samoerai. Voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in kunst en geschiedenis biedt dit museum een waardevolle leerervaring. Na het bezoek aan het museum kun je genieten van een wandeling door het omliggende Ueno Park, dat met zijn 8.800 bomen een van de mooiste stadsparken van Japan is.

Tsukiji Markt

De Tsukiji Markt is een plek waar je de Japanse culinaire cultuur van dichtbij kunt ervaren. Bekend als een van de grootste vismarkten ter wereld, is het hoogtepunt hier de beroemde tonijnveiling. Inkopers van de beste restaurants in Tokyo strijden om de mooiste tonijnstukken. Naast de vismarkt zijn er talloze stalletjes waar je allerlei verse producten en lokale delicatessen kunt ontdekken.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Japan

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.