XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Zeeland

Nederland

Schoolreis Zeeland

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Zeeland in een vogelvlucht

Schoolreis Zeeland

Ga op schoolreis Zeeland en bezoek het zuidwesten van Nederland! Deze provincie staat voornamelijk bekend om haar kilometerslange stranden. In totaal beschikt Zeeland over ongeveer 650 kilometer aan kustlijn en 60 kilometer aan stranden en duinen! Deze prachtige stranden zijn dé reden dat veel toeristen en groepen afreizen naar deze bestemming. Maar naast de stranden is er veel meer te doen. De provincie Zeeland beschikt namelijk over een aantal prachtige, authentieke stadjes die zeker het bezoeken waard zijn. Breng een bezoek aan één van de musea of neem een kijkje bij de Deltawerken. Kortom: een groepsreis Zeeland is zeker de moeite waard!

Deltawerken en de Watersnoodramp

Door de hele provincie kun je tijdens je schoolreis een aantal prachtige musea te bezoeken, die je meer kunnen vertellen over het verleden van Zeeland. Met name het verleden aan de kust (en het gevecht) met het water. Bezoek bijvoorbeeld het Watersnoodmuseum. Dit museum is gevestigd in de constructie, ook wel de caissons genoemd, die gebouwd is voor het sluiten van het laatste dijkgat tijdens de Watersnoodramp. In dit museum leer je alles over deze ramp die plaatsvond in het jaar 1953. Daarnaast kan tijdens je groepsreis of schoolreis naar Zeeland een bezoek aan het deltapark Neeltje Jans niet ontbreken. Dit deltapark is onderdeel van de Oosterscheldekering en een aanrader voor de bestemming Zeeland. Voor een schoolreis is dit de perfecte combinatie van educatie en recreatief: kom meer te weten over de Deltawerken en de Watersnoodramp én geniet van zeedieren en waterattracties! En eindig je groepsreis of studiereis met een rondvaart onder het genot van een Zeeuwse Bolus, hét streekproduct van provincie Zeeland.

Middelburg

Zeeland is natuurlijk niet alleen maar water, want deze bestemming beschikt ook over een aantal prachtige steden. Ga op dagtrip naar de provinciehoofdstad Middelburg, neem een rondvaart door de stad en beklim de bekendste toren: de Lange Jan. Het uitzicht is zeker de moeite waard om deze toren te bezoeken tijdens je schoolreis Zeeland. Neem een kijkje in de Vleeshal, wat vroeger werd gebruikt voor de verkoop van vlees. Tegenwoordig worden hier exposities van beeldende kunst tentoongesteld. Natuurlijk kan het centrale plein (de Markt) met het imposante oude stadhuis niet ontbreken tijdens je bezoek!

Naast Middelburg is ook Zierikzee een pittoresk stadje om te bezoeken. Loop een rondje door de stad en ontdek de diverse monumenten, zoals de Dikke Toren, het Burgerweeshuis en de Noordhavenpoort. Een ander leuk idee is mountainbiken in de omgeving van Burgh-Heemstede. Een zeer geschikte bestemming voor een actieve dag en zeker aan te raden voor sportievelingen. Voor de jonge bezoekers mag tijdens een schoolreis in Zeeland het Piratenmuseum niet ontbreken. Het Arsenaal is een fantastische plek om een dag te spenderen voor een georganiseerde groepsreis of studiereis. Van oude stadjes tot waterplezier; Zeeland heeft genoeg te bieden voor een meerdaagse groepsreis!

Schoolreis of groepsreis naar Zeeland

Zeeland is een unieke bestemming voor een werkweek, schoolreis of groepsreis. Jouw contactpersoon bij Excalibur Tours helpt je graag met het samenstellen van een reisprogramma dat is afgestemd op jullie reisgezelschap en specifieke wensen. Wij hebben verschillende soorten accommodaties in ons bestand.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een studie- of schoolreis of een georganiseerde groepsreis naar Zeeland? Of wil je meer weten over excursies, educatieve activiteiten en uitstapjes op deze bestemming? Neem contact op met Excalibur Tours!

Vraag nu uw offerte aan

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.