XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Tel Aviv

Israël

Schoolreis Tel Aviv

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Tel Aviv in een vogelvlucht

Schoolreis naar Tel Aviv: Ontdek de Moderne en Authentieke Zijde van Israël

Tel Aviv is de perfecte mix van modern en authentiek Israël. Met 410.000 inwoners is het de tweede meest bevolkte stad van Israël, na Jeruzalem. Deze stad bruist van het leven en biedt een veelzijdige ervaring voor een leerzame schoolreis. Naast de indrukwekkende musea, moderne architectuur en kleurrijke markten, zijn er prachtige stranden waar je kunt ontspannen. Bovendien is Tel Aviv een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Jeruzalem of de Dode Zee, wat de mogelijkheden voor een boeiende reis nog verder uitbreidt.

Schoolreis naar Tel Aviv: Wat te Zien en Doen?

Old Jaffa

Old Jaffa is de historische wijk van Tel Aviv en staat bekend om zijn charmante steegjes, oude haven en bijzondere sfeer. Deze wijk biedt een opvallend contrast met het moderne centrum van Tel Aviv, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een hippe hotspot. Je vindt er gezellige terrassen, rommelmarkten en prachtige historische gebouwen zoals oude kerken en moskeeën. Een wandeling door Jaffa voelt als een reis terug in de tijd, met tegelijkertijd een moderne twist.

Carmel Market

De Carmel Market, ook wel Shuk HaCarmel genoemd, is de grootste markt van Tel Aviv en een absolute must-see tijdens een schoolreis. Hier kun je allerlei verse producten, souvenirs en kunst kopen. Voor wie even wil uitrusten, zijn er op de markt en in de buurt veel restaurants waar je lokale gerechten kunt proeven. Een bezoek aan deze markt biedt een kleurrijke en authentieke ervaring van het dagelijks leven in Tel Aviv.

Rothschild Boulevard

Rothschild Boulevard is een van de bekendste straten van Tel Aviv. Deze levendige boulevard, met een groen park in het midden, is de perfecte plek om te wandelen of te fietsen. Je komt langs hippe boetieks, moderne wolkenkrabbers en gezellige restaurants. Daarnaast vind je aan de boulevard de beroemde Independence Hall, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van Israël en Tel Aviv.

Populaire schoolreisbestemmingen in Israël

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.