XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Zagreb

Kroatië

Schoolreis Zagreb

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Zagreb in een vogelvlucht

Schoolreis Zagreb

Zagreb staat bekend om zijn cultuur en heeft veel en diverse musea, waaronder het archeologisch museum, het Kroatische museum van natuurwetenschappen en het museum voor moderne kunsten.

Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en is tevens de grootste stad van Kroatië. Zagreb ligt in het noorden van het land, aan de rivier de Sava en dichtbij de grens met Slovenië, aan de helling van het gebergte Medvednica.

Werkweek Zagreb: Wat gaan we doen?

Zagreb staat bekend om zijn cultuur en heeft veel en diverse musea, waaronder het archeologisch museum, het Kroatische museum van natuurwetenschappen en het museum voor moderne kunsten, daarnaast zijn de volgende hoogtepunten ook een bezoekje waard tijdens je schoolreis naar Zagreb:

  • Ban Jelacica plein
    Dit centrale plein in Zagreb is een leuke plek om mensen te kijken, het is tevens het kloppend hart van de stad. De gebouwen rondom het plein vertegenwoordigen zo’n beetje alle periodes uit de recente geschiedenis van Zagreb.
  • De kathedraal van Zagreb
    Deze kathedraal is een grote blikvanger. De torens zijn ruim honderd meter hoog, de voorgevel kreeg na een aardbeving eind 19de eeuw een neogotisch uiterlijk.
  • Het stadsmuseum
    Dit museum is gevestigd in een oud klooster en verteld de geschiedenis van Zagreb. De geschiedenis van Zagreb begint met de vondst van Romeinse voorwerpen en eindigt bij de stad zoals we die vandaag kennen. Er worden 75000 objecten getoond over de culturele, artistieke, economische en politieke geschiedenis van de stad.

Daarnaast is een fietstocht met gids ook een leuke en sportieve manier om de stad te ontdekken.

Het is ook een leuk idee om Zagreb te combineren met Ljubljana, of wat dacht je van een rondreis Kroatië?

Uw schoolreis of groepsreis naar Zagreb

Zagreb is een prachtige stad voor een werkweek, schoolreis of groepsreis. Excalibur Tours helpt graag een reisprogramma samen te stellen dat is afgestemd op het reisgezelschap en de specifieke wensen.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Kroatië

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.