XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Tbilisi

Georgië

Schoolreis Tbilisi

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Tbilisi in een vogelvlucht

Schoolreis Tbilisi

Tbilisi staat bekend om zijn veelzijdigheid, gastvrijheid en prachtige historische bouwwerken.  en niet alleen prachtig door de vele historische bouwwerken die je er vindt, maar er is bovendien veel te beleven door de smeltkroes van culturen en een goede mix tussen oud en modern.

Tbilisi ligt in het prachtige Georgië en is tevens de hoofdstad van dit land. Tot 1936 heette de stad Tiflis. De naam “Tbili” of “T’pilisi” (“warme locatie”) werd gegeven aan de stad vanwege de aanwezigheid van zwavelzuurrijke warmwaterbronnen. Tbilisi ligt aan de rivier de Mtkvari en tevens op de grens van Europa en Azië.

Werkweek Tbilisi: Wat gaan we doen?

De stad is veelzijdig, zeer gastvrij en niet alleen prachtig door de vele historische bouwwerken die je er vindt, maar er is bovendien veel te beleven door de smeltkroes van culturen en een goede mix tussen oud en modern, een greep uit de hoogtepunten tijden een schoolreis Tbilisi zijn:

  • Narikala
    Narikala is een eeuwenoud fort. Het fort bestaat uit twee ommuurde delen op een steile heuvel tussen de zwavelbaden en de botanische tuinen van Tbilisi. Vanaf hier is er een prachtig uitzicht over de stad. Een populaire optie is om per kabelbaan naar het fort te gaan.
  • Bridge of Freedom
    Deze “vrede” brug is een moderne, boogvormige voetgangersbrug over de Mtkvari-rivier, het is een constructie van staal en glas en bevat talrijke ledlampen. De brug verbindt het Rike Park met de oude stad. Vooral ’s avonds is het een mooi gezicht met alle lichtjes.
  • Samebakathedraal
    De kathedraal van de heilige Drievuldigheid is het grootste religieuze gebouw van Tbilisi. De kathedraal is gebouwd tussen 1995 en 2004, dus nog relatief nieuw. De kathedraal is vanaf veel plekken in de stad te zien.
  • Sulpher bath
    Tbilisi staat bekend om zijn zwavelbronnen, neem een ontspannen duik in één van de badhuizen die hier gebruik van maken. De beroemde Sulphur Baths bevinden zich in de wijk Abanotubani,vanaf een afstand is het al te ruiken.

Een goede tip is om een stadswandeling te maken met een lokale gids om nog meer van de hoogtepunten van de stad te zien, zoals de vele kerken, musea en vergeet de botanische tuinen niet.

Vanuit Tbilisi zijn er ook dagtochten naar de omgeving mogelijk. Het is ook een leuke mogelijkheid om Tbilisi aan te doen tijdens een rondreis Georgië.

Uw schoolreis of groepsreis naar Tbilisi

Tbilisi is een leuke stad om tijdens een schoolreis of groepsreis te bezoeken. Excalibur Tours helpt graag een reisprogramma samen te stellen dat is afgestemd op het reisgezelschap en de specifieke wensen.

Wij hebben verschillende soorten accommodaties in ons bestand.

Bekijk ons excursieoverzicht om meer ideeën op te doen.

Uw schoolreis of groepsreis naar Tbilisi

Tbilisi is een prachtige stad in Georgië om tijdens een schoolreis of groepsreis te bezoeken. Excalibur Tours helpt graag een reisprogramma samen te stellen dat is afgestemd op het reisgezelschap en de specifieke wensen.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Georgië

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.