XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Georgië

Georgië

Schoolreis Georgië

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Georgië in een vogelvlucht

Schoolreis Georgië: Ontdek de parel van de Zuidelijke Kaukasus

Georgië, gelegen in de Zuidelijke Kaukasus, is een unieke bestemming voor een schoolreis Georgië. Met zijn prachtige landschappen, rijke geschiedenis en culturele erfgoed is het land de perfecte locatie voor een educatieve reis. Georgië telt 3,7 miljoen inwoners en staat vooral bekend om zijn adembenemende natuur en oude wijntradities. Voor natuurliefhebbers en cultuurliefhebbers biedt Georgië een onvergetelijke ervaring.

Naast de indrukwekkende bergen en valleien, kunnen leerlingen in Georgië kennismaken met een van de oudste wijngebieden ter wereld, Kakheti, en leren over de oude wijnproductietechnieken die hier nog steeds worden gebruikt.

Wat te doen tijdens een schoolreis naar Georgië?

Een schoolreis Georgië biedt een mix van historische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Hieronder enkele hoogtepunten:

  • Tbilisi: De hoofdstad van Georgië combineert oude Sovjet-invloed met moderne vernieuwingen. Bezoek de Bridge of Peace, een moderne voetgangersbrug over de rivier de Mtkvari, en ontdek de oude gebouwen in de traditionele Balkanstijl. Tbilisi biedt een fascinerende kijk op de overgang van het verleden naar het heden.
  • Kakheti: Dit is een van de oudste wijnregio’s ter wereld. Hier kunnen leerlingen meer leren over de traditionele Georgische wijnproductie, die teruggaat tot duizenden jaren geleden. Een wijnproeverij (voor oudere leerlingen) in deze historische regio mag zeker niet ontbreken.
  • Kazbegi Nationaal Park: Voor natuurliefhebbers biedt Georgië prachtige wandelroutes in de bergen van Kazbegi Nationaal Park, met als hoogtepunt een bezoek aan de iconische Gergeti Trinity Church, gelegen op een bergtop met uitzicht op de machtige Kazbek-berg.

Avontuurlijke en educatieve activiteiten in Georgië

Naast de culturele en historische ervaringen biedt Georgië volop mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten zoals wandeltochten door de bergen, kajakken in de rivieren en het ontdekken van oude grottensteden zoals Uplistsikhe. Deze mix van natuur, avontuur en cultuur maakt Georgië een veelzijdige bestemming voor een schoolreis Georgië.

Georgië is ook een perfecte bestemming voor een groepsreis of studiereis, waar leerlingen kunnen leren over de historische banden van het land met de oude zijderoute en de Sovjetperiode, terwijl ze ook de hedendaagse vernieuwingen van het land ontdekken.

Uw schoolreis naar Georgië

Wilt u een unieke en onvergetelijke schoolreis Georgië organiseren? Excalibur Tours helpt u graag bij het samenstellen van een reisprogramma dat is afgestemd op uw groep en hun interesses. Of het nu gaat om een schoolreis, groepsreis of studiereis, wij zorgen voor een op maat gemaakte ervaring die zowel leerzaam als inspirerend is.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Georgië

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.