XS

SM

MD

LG

XL

XXL

  • SGRZ / ANVR Lid
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke reisadviseur
  • Offerte op maat
  • Scherpe prijzen
Schoolreis Slovenië

Slovenië

Schoolreis Slovenië

  • Vele verschillende mogelijkheden
  • Scherpe prijzen
  • Stel zelf een unieke reis samen

Vraag nu een offerte aan

Slovenië in een vogelvlucht

Ontdek Slovenië: Een schoolreis vol natuur en cultuur

Slovenië, staat bekend om zijn prachtige landschappen vol groene heuvels, bergen en kristalheldere meren. Hoewel het land klein is met slechts 2,1 miljoen inwoners, biedt Slovenië talloze hoogtepunten en bezienswaardigheden. Die bezieningsvaardigheden zijn perfect voor een educatieve schoolreis of studiereis.

Schoolreisbestemmingen in Slovenië

Triglav National Park en het Meer van Bled

Een adembenemende plek in Slovenië is het Triglav National Park, waar de natuur ongerept is en de bergen  indrukwekkend zijn. Het beroemde Meer van Bled, met zijn iconische eiland en middeleeuws kasteel, is een absolute must-see. Maak een boottocht naar het eiland en geniet van het prachtige uitzicht op het omliggende Alpenlandschap. Daarnaast is een wandeling door de nabijgelegen Vintgar kloof een unieke ervaring.

Grotten van Postojna

De Grotten van Postojna zijn een van de grootste en meest indrukwekkende ondergrondse grottenstelsels van Europa. Met een rondleiding door dit natuurlijke wonder ontdek je prachtige stalactieten en stalagmieten, en leer je meer over de geologie van Slovenië. Dit is een fascinerende en educatieve activiteit die leerlingen en studenten zeker zal aanspreken.

Ljubljana: De hoofdstad van Slovenië

De hoofdstad Ljubljana is klein maar vol charme en bezienswaardigheden. Het Prešernov plein vormt het hart van de stad, en vanaf de Drakenbrug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier en de omliggende straten. Een bezoek aan Ljubljana is niet compleet zonder een tocht naar de burcht van Ljubljana, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad.

Uw schoolreis of groepsreis naar Slovenië

Slovenië biedt een geweldige mix van natuur, cultuur en educatieve activiteiten, wat het een ideale bestemming maakt voor een schoolreis, werkweek of studiereis. Bij Excalibur Tours helpen wij u graag bij het samenstellen van een op maat gemaakt reisprogramma dat volledig aansluit op de wensen van uw reisgezelschap. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan

Populaire schoolreisbestemmingen in Slovenië

Waarom een reis bij Excalibur Tours?

Bij Excalibur Tours gaan we verder dan alleen reizen. Onze toewijding aan het creëren van unieke en leerzame schoolreis ervaringen maakt ons de ideale keuze voor jouw volgende avontuur. Met onze expertise, maatwerk reisplannen en ongeëvenaarde passie voor onderwijs, garanderen we dat elke reis met ons een reis wordt naar groei, ontdekking en blijvende herinneringen. Kortom, we zijn jouw reisbureau voor schoolreizen!

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel kost een schoolreis bij Excalibur Tours?

    De kosten van een schoolreis bij Excalibur Tours zijn afhankelijk van de reisbestemming. Bekijk de reisbestemming waar je naartoe wilt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wat zijn de contactgegevens & openingstijden van Excalibur Tours?

    Deze kan je vinden op onze contactpagina.

  • Wat zijn de vervoersmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt verschillende vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je kiezen uit bus-, trein- en vliegreizen. Meer informatie: vervoersmogelijkheden.

  • Wat zijn de verblijfsmogelijkheden bij Excalibur Tours?

    Excalibur Tours biedt altijd een verblijf aan dat is afgestemd op jouw wensen. Voorbeelden van mogelijke verblijfsaccommodaties: hotel, gastgezin, hostels, jeugdherberg en bungalowparken. Meer informatie: verblijfsmogelijkheden.

  • Wat zijn onze reisvoorwaarden en garanties?

    We zijn aangesloten bij verschillende organisaties zoals de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Lees meer over onze reisvoorwaarden en garanties.